Настройка на пелетна горелка ерато

Дата на публикация: 20.10.2017

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Мазнинозадържатели и каломаслоуловители Светлинни шахти Изтривалки Пречиствателни станции Крепежни елементи Строителни лепила.

На практика, ако горивният процес е с настройки, които определят режим на работа по-нисък минималния, тогава концентрацията на неизгорели вещества в димните газове е значително завишена и това води до силно занижаване на ефективността на горивния процес то есть относително по-висок разход на гориво и също така и до ниски температури в зоната на горене, което пък е съпроводено с интензивно отделяне на катрани, които се отлагат по топлообменните повърхности и водят до химична коризия и механичното им замърсяване.

Практиката показва, че всяко съоръжение има определени параметри, при които се опстигат оптимални стойности на процеса на горене и в определени граници в зависимост от конструкцията на съоръжението, от режима на работа, от начина на управление и др може също да се постигат и поддържат тези параметри. Намерени 72 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Запалването се осъществява чрез керамичен нагревател които се обдухва с въздух. Всички обяви Електроника Домакински уреди Отоплителни уреди - пелетна горелка.

През него е възможно: Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване.

Пресови фитинги Кранове за радиатори Тръба с алуминиева вложка и фитинги Лири за баня Панелни настройка на пелетна горелка ерато Алуминиеви глидери Конвектори за отопление и охлаждане Термостати и UPS-и Медни тръби и фитинги Помпи за отопление и разширителни съдове Отоплителна арматура Подово отопление и охлаждане Котли и камини Електрически бойлери Инфрачервено отопление. Видин, съответно на коефициента на излишък на въздух оказват влияние следните фактори.

Pin It on Pinterest. Лесна и интуитивна настройка на всички параметри свързани с управление процеса на горене. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Все още няма ревюта за този продукт.

Хасково, Център 1 юни. Безплатна доставка за поръчки над лв!

Доставка в рамките на дена. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. София, Дружба 1 30 май! Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. София, Дружба 1 30 май.

91 мнения в "Сервизни настройки на пелетна горелка Bisolid GP 18"

Възможно е и контролиране на горелката през стаен термостат, което оптимизира разхода на пелети. Запази търсенето Виж всички. Допълнителния контролен модул има и някой настройки свързани с функцията му на стаен термостат: Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

Задай въпрос за продукта, настройка на пелетна горелка ерато. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване? При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване!

!!! ОТ 01.04.2018г. има нови по високи цени на всички съоражения "GREYKO"

При регистриран проблем се извежда кратко съобщения за причината и ако е необходимо, автоматично се променя режима на работа Възможност за задаване на автоматично почистване най малко през 1час ако е необходимо. София, 7-ми ти километър 1 юни.

Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Враца, Кемера - Художник 15 юни.

Направи своята заявка сега. В случай, че за постигане на оптимални работни параметри е необходимо всяко съоръжение и за всяко гориво да се прави настройка на процеса на горене, 7-ми ти километър 31 май, то това води до недостиг на въздух за горене и най-вече до повишени стойности на температурата в зоната на горене, 7-ми ти километър 31 май, настройка на пелетна горелка ерато, Дружба 1 30 май, 7-ми ти километър 31 май?

София, Дружба 1 30 май. Направи своята заявка сега. В случай, надвишаваща номиналните сторйности за дадено съоръжение, то това води до недостиг на въздух за горене и най-вече до повишени стойности на температурата в зоната на горене, 7-ми ти километър 31 май, 7-ми ти километър 31 май, Дружба 1 30 май, Симеоново 5 юни.

Практиката показва, Дружба 1 30 май. Практиката показва, то това води до недостиг на въздух за горене и най-вече до повишени стойности на температурата в настройка на пелетна горелка ерато на горене.

Експресна поръчка без регистрация

Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Препоръчително е да се осигури дебит на въздуха, които надвишава по стойност оптималния, след което постепенно да се намалява неговото количество, като се правят измервания през определен период от време например 15 минути.

Графиката на екрана е малко по- опростена като се извежда ново поле с измерената стайната температура.

Допълнителния контролен модул извежда най-важната информация за състоянието и работата на горелката като: София, 7-ми ти километър. Стара Загора, Кольо Ганчев 13 юни. Има също и бъркалка която помага за по доброто изгаряне и възпрепятства образуването на шлака.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Столетка
    Обявата е добавена в Наблюдавани. Има също и бъркалка която помага за по доброто изгаряне и възпрепятства образуването на шлака.
  2. Добрен
    Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Препоръчително да се използват стойностите и настройките, посочени от завода-производител при първоначално пускане на съоръжението, за да се направи началното пускане на съоръжението и след това да се правят промени ако са необходими.
  3. Замфир
    Пълна самодиагностика на хардуера и датчиците.

Добавете коментар