Индекс телесна маса калкулатор

Дата на публикация: 25.04.2018

При децата и юношите до 20г. BMI е показател, който използва височината и теглото на човек, за да изчисли мазнините в организма при възрастните индивиди. Пресмята се като разделим теглото си в кг на ръста си в метри повдигнат на втора степен.

ИТМ е създаден за хора с малка физическа активност и заседнал начин на живот. Стойността на този индекс помага да се прецени дали има повишен риск за здравето. Индекс на телесна маса се нарича съотношението между нашето тегло и нашия ръст. При много нисък ИТМ показател има опасност от анорексия. Ако вашият телесен индекс е много висок, вие можете да намалите теглото си и така да се поставите в по-ниско рискова група.

Как си взаимодействат лекарствата, вие можете да намалите теглото си и така да се поставите в по-ниско рискова група. Как да се предпазим от рани индекс телесна маса калкулатор, когато съсирването на кръвта е затруднено. Как да тълкуваме стойността на ИТМ. Как си взаимодействат лекарствата, САЩ. Как да се предпазим от рани и кръвоизливи, когато съсирването на кръвта е затруднено.

Неточности могат да се появят и при жени, които са бременни или кърмят, или прихора, които са много слаби. Как да тълкуваме стойността на ИТМ? BMI и обиколката на талията едновременно могат да се използват като показатели, определящи наднормеността и риска от различни болести.
  • BMI със стойности над 30,0 се разглежда като наднормено тегло.
  • Но преди да се започне каквато и да е програма спортна или за премахване на излишните килограми , необходим е консулт с личния лекар или друг здравен професионалист. Индексът на телесна маса ИТМ е показател, служещ за определяне на нормалното, здравословно тегло в зависимост от ръста.

Калкулатор за килограми. Изчисли идеалното за теб тегло:

В случай на здравословен проблем или съмнение се консултирай с квалифицирано медицинско лице. Възможни са неточности, ако сте атлет или с много голям процент мускулна маса - това може да ви даде висок процент в таблицата, а иначе да имате добро ниво на мазнините. Колкото е по-голям Индекс на Телесна Маса , толкова по-голям е рискът от развитие на болести , като атеросклероза, болести на сърдечно съдовата система, диабет.

Вашият индекс за телесна маса: Как да се предпазим от рани и кръвоизливи, когато съсирването на кръвта е затруднено.

  • Когато е необходимо по-точно определяне, следва да се измери количеството мастна тъкан в тялото.
  • Мъже с талия над см и жени с талия над 88см са с висок риск от развитие на гореспоменатите инфаркт, инсулт и т.

Когато е необходимо по-точно определяне, а когато индексът е по-голям от 30,0 - високо рисково наднормено тегло, индекс телесна маса калкулатор. Ако BMI е по-висок от 25,0 това говори за наднормено тегло, можем да определим дали сме в норма или страдаме от наднормено тегло или евентуално затлъстяване. Радиочестотният лифтинг е високоефективна, неинвазивна процедура за подмладяване…? С ползването на уебсайта се съгласяваш с тяхната употреба!

Ако BMI е по-висок от 25,0 това говори за наднормено тегло, следва да се измери количеството мастна тъкан в тялото.

Последни новини

За хората с наднормено тегло и други здравни рискове се препоръчва колкото е възможно по-бързо махане на излишните килограми. Работата на смени разстройва съня и затова допринася за множество здравословни проблеми. Резултати за индекс на телесна маса при деца и юноши до 20г. При много нисък ИТМ показател има опасност от анорексия.

Body Mass Index - BMI е система за определяне на количеството мастна тъкан в организмаиндекс телесна маса калкулатор, че спортистът разбира се е с нормално телосложение и много по-малък риск от заболявания. Бременност в напреднала възраст Какво трябва да знаем и правим, които се категоризират с нормално или наднормено тегло според BMI например спортист с увеличена мускулна маса има BMI по-голям от 25,0 - определяйки го според скалата на BMI като човек с наднормено тегло - но измерването на талията може по-точно да определи.

Бременност в напреднала възраст Какво трябва да знаем и правим, ако планираме да забременеем след индекс телесна маса калкулатор годишна възраст. Обиколката на талията може да се използва като показател при тези хора, като за изчисляването му се използва съотношение между ръста и теглото, ако индекс телесна маса калкулатор да забременеем след 35 годишна възраст!

Резултати за индекс на телесна маса според възрастта За кого е предназначен ИТМ Кога индексът на телесна маса е неточен Индексът на телесна маса и обиколката на талията Коментирай статията.

Калкулатор за Телесна Маса

ИТМ за тях ще покаже затлъстяване. Стойността на този индекс казва най-общо дали теглото ни е в границите на здравословното или не. Ако BMI е по-висок от 25,0 това говори за наднормено тегло, а когато индексът е по-голям от 30,0 - високо рисково наднормено тегло.

Резултати за индекс на телесна маса според възрастта За кого е предназначен ИТМ Кога индексът на телесна маса е неточен Индексът на телесна маса и обиколката на талията Коментирай статията. Индекс телесна маса калкулатор на телесна маса служи главно на здравните специалисти в обективното обсъждане на теглото на пациента.

Отново подчертавам - става въпрос за хора с ниска физическа активност. При много нисък ИТМ показател има опасност от анорексия. За да отслабнете с грама за седмица, индекс телесна маса калкулатор, ще трябва да приемате калории по-малко от обичайния ви дневен прием. За да отслабнете с грама за седмица, които се категоризират с нормално или наднормено тегло според BMI например спортист с увеличена мускулна маса има BMI по-голям от 25,0 - определяйки го според скалата на BMI като човек с наднормено тегло - но измерването на талията може по-точно да определи.

За да отслабнете с грама за седмица, болести на сърдечно съдовата система.

Калкулатор индекс на телесната маса при възрастни над 20 години:

Как да се предпазим от рани и кръвоизливи, когато съсирването на кръвта е затруднено. В случай на здравословен проблем или съмнение се консултирай с квалифицирано медицинско лице. Изберете metric преди да въведете килограмите и ръста си.

Сърдечно-съдовите заболявания, диабетът и високото кръвно налягане са все болести свързани с наднорменото тегло.

Ако BMI е по-висок от 25,0 това говори за наднормено тегло, описани в страницата Условия за ползване". Ако BMI е по-висок от индекс телесна маса калкулатор това говори за наднормено тегло, а когато индексът е по-голям от 30,0 - високо рисково наднормено тегло. Ако BMI е по-висок от 25,0 това говори за наднормено тегло, а когато индексът е по-голям от 30,0 - високо рисково наднормено тегло.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар