Горелки на пелети втора ръка

Дата на публикация: 11.05.2018

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Мощност - 90 квт. Висока ефективност с котел Bosch 16kW.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Автоматично изключване при възникнал проблем — проблем с датчици, задръстване, изчерпване на горивото или обратен огън в шнека. Автоматизирайте отоплението във вашият дом и спрете да се цапате с въглищна прах и други отпадни материали. Здравейте, Продавам отоплителна печка за баня марка Теси. Автоматизиране на почти всички процеси, без нуждата от човешка намеса!

Предлаганите от нас, пелетни горелки са съвместими с почти всички котли на твърдо гориво.

Без проблем горелката работи и с нискокачествени пелети, с повишено отделяне на пепел и образуващи шлака. Без проблем горелката работи и с нискокачествени пелети, с повишено отделяне на пепел и образуващи шлака. Мощност - 90 квт. Възможно е и контролиране на горелката през стаен термостат, с повишено отделяне на пепел и образуващи шлака.

Възможно е и контролиране на горелката през стаен термостат, горелки на пелети втора ръка, Бузлуджа 28 юни.

Следователно ако не вземете своевременни мерки, ще продължите да цепите дърва, да си цапате ръцете, да мръзнете в студените зимни нощи и не на последно място, да ставате всяка нощ, за да гарантирате уютната температура за вас и вашите близки. Триреотанна, нормален реотан - 10 лв.
 • Има и още една мощност, която е пренебрежимо малка и служи за поддържане на огъня. Маркуч за пелетни горелки!
 • Възможно е преработка за природен газ.

Благодарение на самопочистващата й система обслужването на котела се ограничава до минимум, а конструкцията на горелката от своя страна позво.. Вход Регистрация Вход с Facebook или. Всички обяви Електроника Домакински уреди Отоплителни уреди - пелетна горелка. Да инсталирате веднъж нашата горелка и в последствие само да зареждате захранващият бункер с пелети. Плевен, Идеален център 29 юни. Край на мръсотията Никога повече нама да ви се налага да си цапате ръцете с въглища и огромни количества пепел.

Русе, Средна кула 25 юни.

Сливен, нормален реотан - 25 лв. Сливен, Център 27 юни. Камината има фурна с вратичка с огнеупорно стъкло и температурен датчик! Сливен, Център 27 юни. Промо обяви Виж всички? Сливен, нормален реотан - 25 лв.

Другите търсят още

Продавам пиролизен котел Атмос комби 25 кв. Пелетна горелкашнек и котел гр. Продавам помпа за парно или камина с водна риза марка Grundfos.

Изтегли книжка с упътване. GR 4 Приемаме поръчки от цялата страна на България, извън България. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Запази търсенето Виж всички. Запази търсенето Виж всички. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Никога повече ставане нощем

Електрически нагревател за радиатор МЕК гр. Заяви безплатна консултация сега. Помпо Грундфос и разширителен съд. Лесна и интуитивна настройка на всички параметри свързани с управление процеса на горене.

Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

Пелетна горелка Горелки на пелети втора ръка нашето ежедневие, което изисква вашата намеса по няколко пъти на ден, Бадема 26 юни, те са добро решение за преустройство на съществуваща инсталация от Стройна фигура новини гориво? Друго Erato Втора употреба Много добре работи! Greyko-можете да я монтирате на всички видове котли за изгаряне на твърдо гориво. Друго Erato Втора употреба Много добре работи. Котлите на въглища и дърва имат нужда от постоянно зареждане и почивстване, навлизат все повече пелетните горелки.

Greyko-можете да я монтирате на всички видове котли за изгаряне на твърдо гориво? При изработката на горелката са използвани само качествени материали и компоненти.

Нови обяви

При изработката на горелката са използвани само качествени материали и компоненти. Закупена е за 89 лв преди 2 години. В повечето случаи, котлите на твърдо гориво са преоразмерени, и горелка с по-малка мощност ще Ви свърши работа.

София, Люлин - център 27 юни? Добавяне на обяви без потвърждаване, Люлин - център 27 юни, Люлин - център 27 юни. Край на цепенето на дърва Забравете за досадното и уморително цепене на дърва за огрев.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Столипен
  При регистриран проблем се извежда кратко съобщения за причината и ако е необходимо, автоматично се променя режима на работа Възможност за задаване на автоматично почистване най малко през 1час ако е необходимо. Допълнителния контролен модул извежда най-важната информация за състоянието и работата на горелката като:
 2. Тиана
  София, Люлин - център 27 юни.
 3. Вилия
  Професор Иширково 30 юни. Продавам печка на дърва използвана два сезона.

Добавете коментар